FAQ – usein kysytyt kysymykset

Saako lippuja vielä ovelta?

Lippuja on ovella myynnissä, mikäli iltaa ei ole ilmoitettu ennakkoon loppuunmyydyksi. Jos ilta on ilmoitettu loppuunmyydyksi, ei oveltakaan saa enää lippuja keikalle. Loppuunmyydyistä illoista kerromme Himos Areenan nettisivuilla ja Facebookissa.

Milloin on showtime?

Jos Himos Areenan nettisivuilla ei ole ennakkoon muuta ajankohtaa ilmoitettu, niin showtime on noin puolen yön aikaan. Suosittelemme kuitenkin saapumaan hyvissä ajoin, sillä ovella saattaa hetkittäin olla ruuhkaa, ja ethän toki halua missata keikkaa!

Pääseekö Himos Areenalle sisään loppuunmyytynä iltana, kunhan keikka on loppunut? Paljonko lippu keikan jälkeen maksaa?

Otamme loppuunmyytyinä iltoina Himos Areenalle sisään lisää asiakkaita, jos keikan jälkeen asiakkaita ensin poistuu. Pääsylipun hinta keikan jälkeen on 8 €.

Onko Himos Areena auki?

Jos ohjelmistossa ei ole bileitä ilmoitettuna kyseiselle päivälle, on Himos Areena suljettu.

Missä Himos Areenan lippuja on myynnissä?

Ennakkoliput voit ostaa Himos Areenan lippukaupasta, Tiketistä tai Himos Center vastaanotosta. Ennakkolipunmyynti verkkokaupoissa päättyy 2 tuntia ennen ovien aukeamista. Ovella lippuja on myynnissä, mikäli niitä ei ole ennakkomyynnissä loppuunmyyty.

Liput voi lisätä myös majoitusvarauksen yhteyteen HimosLomien myyntipalvelun kautta, bilepaketit sisältävät liput automaattisesti.

Pääseekö ennakkoon ostetuilla lipuilla jonon ohi?

Ei pääse. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon (lippukaupassa lipunmyynti päättyy 2 tuntia ennen ovien aukeamista), jotta sinun ei tarvitse jännittää tuleeko keikka loppuunmyydyksi ennen kuin pääset Areenalle! Myös sisäänpääsy on joutuisampaa, mikäli mahdollisimman moni on ostanut lipun ennakkoon.

En saanut lippua sähköpostiini, kun ostin sen lippukaupasta. Mitä teen?

Tarkista ensin roskapostikansiosi. Jos lippua ei sieltäkään löydy, ota yhteys HimosLomien myyntipalveluun puh. 020 711 9200 (arkisin 8-17) tai Himos Center vastaanottoon puh. 020 711 9210 (aukioloajat: http://himoslomat.fi/tuloinfo).

Voinko ostaa lipun kulttuuriedulla?

Kyllä vain! Himos Areenan lippuja voit ostaa kulttuurieduilla Himos Areenan lippukaupasta (Smartum ja ePassi) sekä Himos Center vastaanotosta (Edenred, Smartum, ePassi) aukioloaikojen puittessa. Katso ajankohtaiset aukioloajat täältä.

Kulttuurieduilla ei voi ostaa lippuja Himos Areenan ovelta.

Voinko Himos Areenalle tehdä pöytävarauksen?

Voit tehdä pöytävarauksen tai koko lounge-varauksen myyntipalvelusta puh. 020 711 9200 (arkisin 8-17).

Lisätietoja loungesta

Hukkasin lompakkoni/avaimeni/takkini Himos Areenalle, onko se löytynyt?

Himos Areenan löytötavarat toimitetaan seuraavana aamuna Himos Center vastaanottoon. Voit tiedustella viikonlopun aikana hukkuneiden esineiden perään vastaanoton aukioloaikojen puitteissa. Puhelinnumeron ja aukioloajat löydät HimosLomien sivuilta http://himoslomat.fi/tuloinfo

Vastaanotosta löytötavarat toimitetaan seuraavalla viikolla Suomen Löytötavarapalveluun puh. 0600 03393 (1.98 €/min pvm).

Voitteko pyytää artistia huomioimaan porukassamme olevan päivänsankarin, antamaan nimikirjoituksen tai laulamaan onnittelulaulun?

Valitettavasti emme voi välittää artisteille viestejä asiakkailtamme.

Olemme tulossa Himokselle, mutta ohjelmistossa ei näy meidän mökkiviikonlopulle artisteja. Koska bändit julkaistaan?

Himos Areenan bilekausi käynnistyy normaalisti marraskuun alussa ja jatkuu huhtikuuhun saakka (jouluna ja loppiaisena keikkoja ei yleensä ole). Syyskauden ohjelmisto julkaistaan tavallisesti elokuussa ja kevätkausi marraskuussa.

Toukokuusta lokakuuhun Himos Areena on avoinna vain tapahtumien yhteydessä (esim. Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, MM-ralli jne.), mutta joka viikonloppu bileitä ei ole. Tapahtumista ilmoitamme ohjelmistossa erikseen.

Jos ohjelmistossa ei ole esimerkiksi syyskuun viikonlopulle bileitä ilmoitettuna, on Himos Areena suljettu.

Olen voittanut arvonnassa pääsylipun Himos Areenalle, käykö se loppuunmyydylle keikalle?

Vapaaliput tai arvonnoissa voitetut pääsyliput oikeuttavat pääsyyn keikalle, jos lipussa mainittu päivämäärä sen sallii. Jos lipussa lukee esim. ”voimassa 30.4.2023 saakka” pääsee lipulla sisään 30.4. saakka minä tahansa normaalina keikkailtana, vaikka joku ilta olisi loppuunmyyty. Jos taas lipussa lukee pelkkä päivämäärä ”30.4.2023”, oikeuttaa lippu sisäänpääsyyn vain tuona kyseisenä iltana.

Pääsenkö festareiden jatkoille vaikka en osallistu festareille?

Himos Areena sijaitsee tapahtuma-alueella, joten jatkoille pääseminen Juhannus-, Iskelmä- ja Jysäri-festivaaleilla vaatii festivaalirannekkeen. Jatkoille ilmainen sisäänpääsy rannekkeella.

Lisää tietoa Himos Areenasta löydät info-sivuiltamme!