FAQ – usein kysytyt kysymykset

Milloin on showtime?

Jos Himos Areenan nettisivuilla ei ole ennakkoon muuta ajankohtaa ilmoitettu, niin showtime on noin puolen yön aikaan. Suosittelemme kuitenkin saapumaan hyvissä ajoin, sillä ovella saattaa hetkittäin olla ruuhkaa, ja ethän toki halua missata keikkaa!

 

Saako lippuja vielä ovelta?

Lippuja on ovella myynnissä, mikäli iltaa ei ole ilmoitettu ennakkoon loppuunmyydyksi. Jos taas ilta on ilmoitettu loppuunmyydyksi, ei ovellakaan ole lippuja keikalle enää saatavilla. Loppuunmyydyistä illoista kerromme Himos Areenan nettisivuilla ja Facebookissa.

 

Pääseekö Himos Areenalle sisään loppuunmyytynä iltana, kunhan keikka on loppunut? Paljonko lippu keikan jälkeen maksaa?

Otamme loppuunmyytyinä iltoina Himos Areenalle sisään lisää asiakkaita, jos keikan jälkeen asiakkaita ensin poistuu. Pääsylipun hinta keikan jälkeen on 8 €.

 

Pääseekö ennakkoon ostetuilla lipuilla jonon ohi?

Ei pääse. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon (lippukaupassa lipunmyynti päättyy klo 18 keikkailtana), jotta sinun ei tarvitse jännittää tuleeko keikka loppuunmyydyksi ennen kuin pääset Areenalle! Myös sisäänpääsy on joutuisampaa, mikäli mahdollisimman moni on ostanut lipun ennakkoon.

 

Onko Himos Areena auki?

Jos ohjelmistossa ei ole viikonlopulle bileitä ilmoitettuna, on Himos Areena suljettu.

 

Voinko tehdä pöytävarauksen?

Himos Areenalle ei valitettavasti voi tehdä pöytävarausta.

 

En saanut lippua sähköpostiini, kun ostin sen lippukaupasta. Mitä teen?

Tarkista ensin roskapostikansiosi. Jos lippua ei sieltäkään löydy, ota yhteys Himos keskusvaraamoon puh. 020 711 9200 (arkisin 8-17) tai Himos Center vastaanottoon puh. 020 711 9210 (aukioloajat: http://himoslomat.fi/tuloinfo).

 

Hukkasin lompakkoni/avaimeni/takkini Himos Areenalle, onko se löytynyt?

Himos Areenan löytötavarat toimitetaan seuraavana aamuna Himos Center vastaanottoon. Voit viikonlopun aikana kysellä hukkuneiden esineiden perään vastaanoton aukioloaikojen puitteissa, puhelinnumeron ja aukioloajat löydät netistä http://himoslomat.fi/tuloinfo

Vastaanotosta löytötavarat toimitetaan seuraavalla viikolla Suomen Löytötavarapalveluun puh. 0600 03393 (1.98€/min pvm).

 

Voitteko pyytää artistia huomioimaan porukassamme olevan päivänsankarin, antamaan nimikirjoituksen tai laulamaan onnittelulaulun?

Valitettavasti emme voi välittää artisteille viestejä asiakkailtamme.

 

Olemme tulossa Himokselle, mutta ohjelmistossa ei näy meidän mökkiviikonlopulle artisteja. Koska bändit julkaistaan?

Himos Areenan talven bilekausi käynnistyy normaalisti marraskuun alussa, ja jatkuu huhtikuun puolivälin paikkeille (jouluna ja loppiaisena keikkoja ei yleensä ole).

Toukokuusta lokakuuhun Himos Areena on avoinna vain tapahtumien yhteydessä (esim. Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, Neste Ralli jne), mutta joka viikonloppu bileitä ei ole. Tapahtumista ilmoitamme ohjelmistossa erikseen.

Jos ohjelmistossa ei ole esimerkiksi syyskuun viikonlopulle bileitä ilmoitettuna, on Himos Areena suljettu.

 

Voinko ostaa lipun kulttuuriedulla?

Himos Areenan lippuja voit ostaa kulttuuriedulla (Edenred, Smartum, ePassi) Himos Centerin vastaanotosta sen ollessa auki. Katso ajankohtaiset aukioloajat täältä. Kulttuurieduilla ei voi ostaa lippuja Himos Areenan ovilta, eikä Himos Areenan lippukaupasta.


Olen voittanut arvonnassa pääsylipun Himos Areenalle, käykö se loppuunmyydylle keikalle?

Vapaaliput tai arvonnoissa voitetut pääsyliput oikeuttavat pääsyyn keikalle, jos lipussa mainittu päivämäärä sen sallii. Jos lipussa lukee esim. ”voimassa 21.4.2020 saakka” pääsee lipulla sisään 21.4. saakka minä tahansa normaalina keikkailtana, vaikka joku ilta olisi loppuunmyyty. Jos taas lipussa lukee pelkkä päivämäärä ”21.4.2020”, oikeuttaa lippu sisäänpääsyyn vain tuona kyseisenä iltana.

Lisää tietoa Himos Areenasta löydät info-sivuiltamme!