FLEAFEST HIMOS

Himos Areena • la 25.2.2023 • 25 € (sis. narikka 2 €)
Ovet 22-04 • K-18

FleaFest Himos Areenalla

Himos Areenalla juhlitaan upeiden artistien tahtiin fresseillä soundeille kun tunnelman kattoon nostavat Nebi, Shrty ja Lewi!

NEBI

Artisti, tuottaja sekä taiteilija, jota kannattaa seurata, sillä samanlaisia artisteja ei ole. Värikäs ja räiskyvä persoona taitaa niin herkistely- kuin menomusiikin. Viihdearvoa ei tekijältä puutu ja nimenomaan live-esiintymiset ovat nostaneet artistin pinnalle. Flowta on mahdotonta matkia, mutta erikoisiin sanoituksiin on helppo samaistua. Nebin ensimmäinen albumi ”TÄYTYY YMMÄRTÄÄ” julkaistiin 16.10., josta viisi kappaletta nousivat Suomen Top 50-listalle. Albumilla kuullaan myös runsaasti vierailevia artisteja, kuten Gettomasa, Cledos, TIPPA, Fage sekä Sexmane.

SHRTY

Melodisen afrobeatin edelläkävijä ja suunnannäyttäjä Suomessa. Artisti yhdistelee trap-musiikkia, hiphopia sekä afroswingiä, tuoden eurooppalaista soundia kotimaiseen musiikkikenttään. Näiden elementtien muodostama flow takaa monipuolisen ja vakuuttavan kuuntelukokemuksen niin studiossa kuin lavalla. Shrty tekee tiiviisti yhteistyötä Suomen musiikkikentän kovimpien nimien kanssa aina JVG:stä Gettomasaan ja Fabeen. Artisti työstää paraikaan toista studioalbumiaan, josta ensimmäinen singlejulkaisu Sun Takii ylsi oitis Suomen Top 50-listan kärkisijoille.

LEWI

Suomen persoonallisimpiin soundeihin mukautuva helsinkiläinen artisti LEWI on ansainnut pelipaikkansa suomen hip hop-kentällä; fluideilla melodioillaan, kertosäkeistöillään ja keskustelua aiheuttavilla lyriikoillaan.

Artistin viimeisimmät teokset ovat löytäneet tiensä Suomen Spotify:n Top 50 listalle. Hänet on tunnistettu tähän mennessä mm. runsaasti kuunteluita keränneistä kappaleista, kuten; Eihä?, Uptown Baby

Live-esiintyjänä LEWI tarjoaa yleisölle yhtä ristiriitaisesti kylmää, mutta heittäytyvää persoonaa, kuten hänen kappaleissaankin.

Bileviikonloppu & majoitus

Bileviikonloppu & majoitus

Osta liput

Osta liput

Osallistu tapahtumaan

Osallistu tapahtumaan