GUITAR SLINGERS

Himos Areena • la 30.7.2022 •  15 € (sis. narikka 2 €)
Ovet 21-03 •  K-18

Classic Garage viralliset jatkot!

Guitar Slingers palaa keikoille 2022!

Guitar Slingers on 1990-luvun alussa perustettu suomalainen aikuisrock-yhtye. Yhtye oli aktiivisimmillaan vuosina 1994–1999, jolloin se julkaisi kolme albumia ja kaksi kokoelmalevyä. Guitar Slingersin menestyneimpiä single-julkaisuja ovat “Baby It’s Alright” ja “This Is Forever”. Guitar Slingers keikkaili ympäri Suomea esiintyen muun muassa Status Quo, Meat Loafi, Wishbone Ash (Saksassa) ja Manfred Mann (Saksassa) ja Lynyrd Skynyrd ja Deep Purple lämmittelijänä.

Slingersien omien kappaleiden lisäksi mm. “Hard to Handle”, Boston yhtyeen ”Amanda” sekä ZZ Topin ”Stages” ovat yleisön suosikkeja.

”Bändin tarkoitus oli aina viihdyttää yleisöä yhtä paljon kun itseämme hyvällä musiikilla ja pitää hauskaa, mikään ei ole muuttunut ja meillä on vielä sama meininki… hyvää musaa ja hyvä fiilis on tärkeä osa niin monen ihmisen elämää” Jore Marjaranta sanoo.

“Meidän musiikki luokitellaan aikuisrokiksi ja nyt kun vihdoin ollaan aikuisia niin homma toimii hyvin, osataan jopa soittaa oikein” kertoo Ben Granfelt

Osta liput

Osta liput