HIMOS KESÄN AVAUS!

TEFLON BROTHERS

Himos Areena • pe 9.6.2023 • 24 € (sis. narikka 2 €)
Ovet 22-04 • K-18
2 päivän liput KESÄN AVAUS -viikonloppuun 30 €

Himos kesän avaus -viikonlopun bileet starttaa Teflon Brothers! Tämä yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä villitsee niin Spotifyssa kuin keikkapaikoilla! Vuonna 2006 perustettu kolmen artistin rap-ryhmä koostuu kolmesta jäsenestä: Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli. Yhtyeen musiikkiin kuuluvat hyvin oleellisesti omaleimaiset musiikkivideot, jotka räppärit useimmiten itse ovat käsikirjoittaneet ja tuottaneet.

Teflon Brothers on malliesimerkki bändistä, joka muuntautuu jatkuvasti modernin musabisneksen vaatimusten mukaan. Yhtyeen tuorein albumi Loppuunmyyty julkaistiin kesällä 2021, jolta löytyvät mm. jättihitit Harmaa rinne ja Pandoran kanssa Uuden musiikin kilpailun finaalissakin kuultu I love you. Edellinen pitkäsoitto Circus julkaistuun vuonna 2017 ja se oli ensimmäinen suomalainen albumi, joka ylitti jo ennen julkaisua tuplaplatinarajan.

”Teflonit on kuin bakteeri, joka etenee, kunnes se tapetaan. Siihen ei sivulliset tekijät vaikuta. Tefloneille sopii se, että aiheutetaan pahennusta ja hämmennystä” – Heikki Kuula

Himos Areenalla luvassa taattua biletunnelmaa, tervetuloa!